İş İçi̇n Doğru Araçlar
Buradasınız: Anasayfa / Blog
3 Şubat 2022, Perşembe
İş için doğru araçlar
Hassas takımlama uzmanı Cogsdill, Shrewsbury merkezli Sentinel Manufacturing tarafından çeşitli bileşenler üzerinde sıkı tolerans özellikleri üretmek için bir Shefcut takımı paketi tedarik etmesi için seçildi.
İş için doğru araçlar

Hassas takımlama uzmanı Cogsdill, Shrewsbury merkezli Sentinel Manufacturing tarafından çeşitli bileşenler üzerinde sıkı tolerans özellikleri üretmek için bir Shefcut takımı paketi tedarik etmesi için seçildi.

Cogsdill'in Nuneaton'daki tesisinde tasarlanan ve üretilen aletler, müşterinin parçası kabaca tasarlandı ve çok çaplı,
ped kılavuzlu hassas delik işleme ve devrilme takımları.

Takımların çok çaplı yapılması, özellikler arasındaki eşmerkezliliğin müşteri çizim toleransı dahilinde olmasını sağlarken, yastıklar tek değiştirilebilir kesme bıçağını sağlam bir şekilde destekleyerek boyut, yüzey kalitesi, paralellik ve yuvarlaklığın da çok sıkı toleranslarda tutulmasını sağlar.
Sentinel'in geçmişi 19. yüzyıla kadar uzanır. İrlandalı Stephen Alley ve İskoç ortağı John Alexander MacLellan, 1875'te Glasgow, Polmadie'de Sentinel Engineering Works'ü açarak endüstriyel kullanıcılar için bir dizi vana üretmiştir.
Bugün, işletme müşterilerine her şeyi sunuyor.
CNC işleme, montaj ve ürün tasarımı ve geliştirmeyi içeren bir hizmet portföyü aracılığıyla bir hizmet aracılığıyla ürün yaşam döngüsü çözümünü kapsar.

Shefcut hassas raybalar ve delik işleme takımları, hassas şekilde boyutlandırılmış, son derece düz ve yuvarlak delikler ve ince yüzey finişleri üretmek için tasarlanmış geleneksel takımlardan belirgin bir adım ötededir.
.


Çok çaplı hassas delik işleme takımı

Sistem, takımın kesme, yönlendirme ve destekleme işlevleriyle olağanüstü stabilite, hizalama, boyut kontrolü, yüzey kalitesi ve delik geometrisi sunan, kesim sırasında kılavuz yastıklarla desteklenen tek bir değiştirilebilir kesme bıçağı içerir.
Ve kesici bıçak takım gövdesinden bağımsız olduğu için sınırlı bir aralıkta mikro ayarlanabilir.

Takımlar, devrilme olarak bilinen süreçte dış çaplarda kullanılabildikleri için iç delik işlemeye uygun değildir. Bu işlemi, aynı doğruluk, kesinlik ve geometri seviyelerine sahip "harici" raybalama olarak düşünün.
Standart ve özel formatlarda mevcut olan her takım, belirli bir kesim çapı için tasarlanmıştır.

Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın